Een uniek cadeau geven

Geef een knuffeldier!

Omringd door prachtige dierenknuffels, welk kind wil dat nou niet? Maar niet alleen kinderen houden van knuffels; ook volwassenen sparen knuffels of vinden het ook leuk om een lief, zacht en mooi pluchen knuffeldier neer te zetten in hun slaapkamer of in de woonkamer. En wat is er nou leuker dan een pluchen knuffeldier te krijgen? Om een pluchen dier cadeau te geven natuurlijk!

Onze knuffeldieren zijn erg leuk om te geven op verjaardagen, tijdens (trouw)jubileums aan uw partner, of als beterschapscadeau aan iemand die ziek is. Verras diegene met een pluchen dier, dan geeft u altijd een uniek cadeau!

Wij verkopen levensechte pluchen dieren in alle soorten en maten. Of u nu graag een huisdier, een boerderijdier of een wild knuffeldier cadeau wilt geven, wij hebben het! We maken onze dieren ook altijd tot in details lijkend op de echte variant, zodat het extra leuk is om het dier op een prominente plek in huis neer te zetten.

Deze hebben ze sowieso nog niet

Wat extra leuk is om cadeau te geven, is een pluchen dier dat bijna niemand heeft. Wij hebben bijvoorbeeld aardvarkens, emoes, dassen, gnoes, koeien, stokstaartjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met een van deze originele pluchen dierenknuffels bent u er zeker van dat u een cadeau geeft wat de ontvanger nog niet heeft!

De levensechte pluchen dieren van HansaCreation staan erom bekend dat ze van uitstekende kwaliteit zijn, levensecht en ook ontzettend mooi zijn. Als u een pluchen dier cadeau wilt doen van een bepaalde maat, dan kunt u op formaat selecteren en heeft u een enorme keuze. Ook voldoen onze dieren aan alle veiligheidsnormen uit de EU. Zo zijn onze knuffels altijd veilig om cadeau te geven.

Giftservice

Kunt u de jarige, zieke, of uw vriend, vriendin of familielid niet zelf komen opzoeken om het cadeau te geven? Met onze gift service is dit geen probleem! Kies tijdens het bestelproces voor onze giftservice en dan pakken wij uw cadeau persoonlijk in, met eventueel een kaartje met uw boodschap erop erbij. Zo wordt het nog makkelijker om een van onze pluchen dierenknuffels cadeau te geven!

Hansa Creation Benelux

De productie van onze dieren gebeurt ambachtelijk. Dit houdt in dat vakmensen op de traditionele wijze en met de hand te werk gaan om de dieren te produceren. Door het op deze manier te doen kan alles tot op de details gecontroleerd en afgewerkt worden. Hierdoor zijn al onze producten van uitmuntende kwaliteit en lijken ze sprekend op hun levende soortgenoten. Dit maakt onze producten ideaal om cadeau te doen.

Daarbij is de productie van onze dieren volledig groen. De vulling wordt gemaakt van gerecycled plastic flessen en de resten van het vachtmateriaal gaan naar ambachtsscholen. Hierdoor wordt er zo min mogelijk materiaal weggegooid en heeft onze productie een zo min mogelijke impact op het milieu. Ook voor de milieubewuste consument is een pluchen dier van HansaCreation dus een goede keuze.

Wij zijn de exclusieve distributeur van HansaCreation. In totaal hebben wij ruim 7000 pluchen dieren in onze collectie, waarvan er altijd meer dan 600 op voorraad zijn. Zo heeft u altijd een origineel cadeau.

    Contactformulier

    Als u in contact wilt komen met Hansa, neem dan contact op via het onderstaand contactformulier.