Een pluchen dier als zakelijk kerstgeschenk

Geef een van deze dieren als zakelijk kerstgeschenk

Een origineel zakelijk kerstgeschenk

Bent u op zoek naar een origineel zakelijk kerstgeschenk? Met een levensecht pluchen dier geeft u uw personeel, klanten en andere relaties een bijzonder kerstcadeau. Bij HansaCreation kiest u uit meer dan 650 natuurgetrouwe pluchen dieren, altijd handgemaakt en van hoge kwaliteit. Een pluchen kerstcadeau is even persoonlijk als origineel, waarmee uw zakelijke relaties zich gewaardeerd zullen voelen.

Of u nu een enorm groot pluchen dier op ware grootte cadeau wilt geven, of een klein knuffeldier op ware grootte, HansaCreation heeft gegarandeerd het kerstgeschenk dat u zoekt. Zoals het dier dat past bij uw bedrijfsnaam of dat van uw klanten voor uw zakelijke relaties, of een klassieke knuffelbeer voor uw dierbare collega’s. Het uitgebreide assortiment pluchen dieren van HansaCreation biedt voor ieder wat wils.

Een kerstcadeau van HansaCreation: duurzaam en uniek

U geeft het liefst een zo duurzaam mogelijk relatiegeschenk voor kerst. Bij HansaCreation vinden we het belangrijk dat onze productie zo duurzaam mogelijk is. Daarom maken we de vulling van de dieren van gerecycled plastic, en geven we de resten van het vachtmateriaal aan ambachtsscholen. Op deze manier reduceren we de impact van onze productie op het milieu. Dat is wel zo duurzaam.

Ook wilt u uw personeel, klanten en zakenpartners graag verrassen met een uniek kerstgeschenk. De pluchen dieren van HansaCreation staan bekend om hun hoge kwaliteit en natuurgetrouwheid. Al onze knuffeldieren worden op ambachtelijke wijze gemaakt, met aandacht voor de specifieke details van elke dierensoort. U zult de dieren nauwelijks van echt kunnen onderscheiden!

Zakelijk kerstgeschenk
Kerstdecoratie zakelijk
Schattig kersttafereel
Pluchen dier als relatiegeschenk Hansacreation ferrari

Kies uit meer dan 650 originele knuffeldieren

Bij HansaCreation hebben we altijd minstens 650 verschillende pluchen dieren op voorraad. Van honden, katten en konijnen tot exotischere diersoorten als kangoeroes, koala’s en de zwarte sneeuwpanter: het is slechts een greep uit ons ruime assortiment van zo’n 4000 dierenvarianten.

Ook maken we levensechte pluchen vogels, zoals de roze flamingo en ons welbekende roodborstje. Of wat te denken van een pluchen insect, zoals een blauwe vlinder of een honingbij? Meer weten? Bekijk hier ons assortiment. Natuurlijk voldoen onze knuffeldieren aan de internationale normen voor veiligheid, en zijn ze geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Wilt u een grote bulk aan producten bestellen of wilt u gewoon meer informatie over onze levensechte pluchen dieren? Neem dan contact met ons op.

Een exclusief kerstgeschenk

Wilt u uw partners, klanten of collega’s iets echt bijzonders geven? Iets helemaal op maat gemaakt? Dat is zeker mogelijk bij HansaCreation! Van het drukken van uw eigen logo op de labels tot het speciaal laten maken van een pluchen dier voor uw bedrijf. Zo heeft Ferrari al meerdere malen de keuze op HansaCreation laten vallen voor hun relatiegeschenken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een Jaguar-dealer waarvoor we pluchen jaguars kunnen maken die een kwaliteitsstandaard hebben in overeenstemming met dit exclusieve automerk. Van elk bedrijf waarvan het logo een dier is kunnen we een kerstgeschenk op maat maken. Houd hierbij wel rekening met een doorlooptijd van acht maanden. Kwaliteit maak je immers niet binnen één dag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hansa Creation Benelux

De voorraad in onze webshop bestaat uit meer dan 600 diersoorten, die allemaal binnen 24 tot 48 uur geleverd kunnen worden. Is er een ander dier dat u graag zou willen toevoegen aan uw verzameling, maar kunt u het niet vinden in de webshop? Dan kunnen we het bij onze vestigingen in andere landen bestellen.

    Contactformulier

    Als u in contact wilt komen met Hansa, neem dan contact op via het onderstaand contactformulier.