Duurzame Productie Pluchen Dieren

Net als u vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. We maken onze producten daarom alleen op een manier die het milieu zo min mogelijk belast. Zo kunt u met een gerust hart onze pluchen dieren cadeau geven of bij u thuis neerzetten.

Recycling

Bij HansaCreation vinden wij duurzame productie erg belangrijk. Daarom wordt de vulling van al onze dieren gemaakt van gerecyclede plastic (PET) flessen. Hierdoor helpt HansaCreation met het verminderen van plastic afval. Op deze manier willen wij bijdragen aan een betere wereld. Door het recyclen van plastic wordt namelijk de vraag naar nieuwe materialen verlaagd, waardoor er ook minder vervuilende stoffen worden uitgestoten. Daarbij leidt meer hergebruik ook tot minder energiegebruik, wat ook zorgt voor minder vervuiling en minder schade aan het milieu.

Hoe gebeurt dat recyclen dan? Het ingezamelde plastic wordt eerst gesorteerd en gereinigd. Vervolgens wordt het tot kleine snippers vermalen (het zogenaamde granulaat), waarna dit granulaat tot draden wordt gesponnen. In de fabriek wordt dit wolachtige product gebruikt als vulling voor de levensechte knuffels.

Ondersteuning lokaal onderwijs

De resten van de vachten worden aan ambachtsscholen gegeven. Wij leveren graag een bijdrage aan het leerproces van de studenten, die dit prachtige vak willen leren. Door het doneren van de vachtresten als lesmateriaal wordt het afval enorm gereduceerd, waardoor het milieu minder belast wordt.

HansaCreation duurzame productie

 

Hansa Creation Benelux

Hansa Creation Benelux heeft meer dan 650 verschillende natuurgetrouwe pluchen dieren op ware grootte op voorraad. Het totale aanbod bestaat uit meer dan 7000 varianten, waardoor er altijd wel een dier bij zit dat volgens uw wens is. Ook is maatwerk geen enkel probleem. Leuk om cadeau te geven of neer te zetten in huis of bij een zakelijk event. Ook verzamelaars kunnen hier een origineel, levensecht exemplaar vinden van hun favoriete dier of diersoort.

De Hansa Creation producten worden wereldwijd geroemd vanwege de uitmuntende kwaliteit en levensechtheid. Daarbij worden onze producten grotendeels gemaakt van gerecyclede materialen en zijn ze altijd voorzien van alle internationale veiligheidscertificaten.

    Contactformulier

    Als u in contact wilt komen met Hansa Creation Benelux, neem dan contact op via het onderstaand contactformulier.