Levensechte dieren als relatiegeschenk

 

Meest bijzondere relatiegeschenk

Met één van onze levensechte pluchen dieren verrast u uw relatie met een bijzonder geschenk. Relatiegeschenken zijn een van de oudste en meest effectieve manieren om dankbaarheid te tonen aan uw cliënten, partners en werknemers. Ze leveren een uitzonderlijk grote meerwaarde bij het positioneren van uw merk, het versterken van uw imago en de marketing van uw producten of diensten. Het is één-op-één communicatie, niet voor even maar voor langere tijd. De impact overtreft die van commercials en advertenties, tegen een fractie van de kosten.

Met één van onze 650 pluchen dieren vindt u altijd wel een dier dat bij u of uw relatie past. Kies bijvoorbeeld voor een dier dat past bij uw bedrijfscultuur, een dier dat qua naam past bij de naam van uw bedrijf of bij de naam van het bedrijf van uw relatie.

Voor alle gelegenheden

Voor alle soorten gelegenheden kunt u een pluchen dier als relatiegeschenk geven. Bij een jubileum is een pluchen dier een leuk cadeau, maar ook voor in het kerstpakket of als blijk van een fijne samenwerking is een levensecht pluchen dier een bijzonder geschenk.

Geef een dier van Hansa Creation

De levensechte pluchen dieren van Hansa Creation worden geroemd vanwege de uitstekende kwaliteit, de levensechtheid en hun schoonheid. We maken ook pluchen dieren op maat en met private label. Uiteraard voldoen al onze pluchen dieren aan de internationale veiligheidsnormen. Zo zijn onze pluchen dieren altijd veilig om te geven als relatiegeschenk!

De productie van onze dieren gebeurt ambachtelijk. Dat wil zeggen dat elk dier op de traditionele wijze wordt gemaakt. De productie wordt uitgevoerd door echte vakmensen die veel aandacht besteden aan alle specifieke details. Hierdoor zijn al onze producten van uitstekende kwaliteit en lijken ze sprekend op hun levende soortgenoten. Dit maakt onze producten ideaal als bijzonder geschenk.

Daarbij gebeurt de productie van onze dieren heel duurzaam. De vulling wordt gemaakt van gerecycled plastic en de resten van het vachtmateriaal gaan naar ambachtsscholen. Hierdoor wordt er zo min mogelijk materiaal weggegooid en heeft onze productie een zo min mogelijke impact op het milieu. Ook als duurzaam relatiegeschenk zijn onze pluchen dieren dus een erg leuk cadeau.

 

Hansa Creation Benelux

Wij zijn de exclusieve distributeur van Hansa Creation in de Benelux. In totaal hebben wij ruim 7000 pluchen dieren in onze collectie, waarvan er altijd meer dan 600 op voorraad zijn. Ook wanneer er een relatiegeschenk op maat ontworpen moet worden, is dat conform uw wens uit te voeren zodat u altijd verzekerd bent van het cadeau in de kwaliteit zoals u dat zou willen schenken aan uw relatie. Onze medewerkers denken met u mee voor een zo origineel en passend mogelijk relatiegeschenk waarmee u echt indruk maakt.

Bent u benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Neem dan contact op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Bel naar: +31 (0)162-749110 of vul het onderstaande contactformulier in. We horen graag van u!