Levensechte pluchen dieren voor in huis

Pluchen dieren in de kinderkamer

Bent u de baby- of kinderkamer aan het inrichten en bent u nog op zoek naar originele decoratie? Wat is er dan leuker dan een pluchen dier neer te zetten? Denk bijvoorbeeld aan een giraf van 70 of 240 cm hoog, een olifant van 60 cm hoog, een dolfijn of orka van 50 cm lang of een reuzenpanda van 50 cm hoog. Zo vult u de kinderkamer leuk op en heeft uw kind altijd iets leuks om naar te kijken.

De mooie zachte pluchen dieren van HansaCreation zijn echt om van te houden. Elk dier heeft zo zijn eigen karakter en lieve uitstraling. Uw kindje kan niet wachten om een van de leuke dieren in zijn of haar kamertje te zien staan. Een knuffeldier staat heel leuk op de baby- of kinderkamer. Ook als unieke aankleding in de woonkamer staan onze knuffeldieren erg mooi.

Levensecht

Daarbij zijn al onze pluchen dieren levensecht. We zorgen ervoor dat onze dieren tot in de details lijken op hun levende variant. We maken alle dieren in hun echte maat, maar ze zijn ook op schaal verkrijgbaar.

Onze mooie pluchen dierenknuffels zijn in groten getale verkrijgbaar. Wat dacht u van tijgers, neushoorns of leeuwen? Uw kindje zal het fantastisch vinden! Ook zebra’s, flamingo’s, konijnen en (ijs)beren zijn bij ons in de webshop te verkrijgen.

 

Twee levensechte panters/luipaarden/cheeta's voor inrichting huis
Kleine pluchen zebra in de woonkamer

De levensechte pluchen dieren van HansaCreation worden geroemd vanwege de uitstekende kwaliteit, de levensechtheid en hun schoonheid. Uiteraard voldoen al onze pluchen dieren aan de internationale veiligheidsnormen. Zo zijn onze pluchen dieren altijd veilig om in de kinderkamer of woonkamer neer te zetten!

Ambachtelijk & duurzaam

De productie van onze dieren gebeurt ambachtelijk. Dat wil zeggen dat elk dier op de traditionele wijze wordt gemaakt. De productie wordt uitgevoerd door echte vakmensen die veel aandacht besteden aan alle specifieke details. Hierdoor zijn al onze producten van uitstekende kwaliteit en lijken ze sprekend op hun levende soortgenoten. Dit maakt al onze producten ideaal om in een kinderkamer of speelhoek neer te zetten.

Daarbij is de productie van onze dieren volledig groen. De vulling wordt gemaakt van gerecycled plastic en de resten van het vachtmateriaal gaan naar ambachtsscholen. Hierdoor wordt er zo min mogelijk materiaal weggegooid en heeft onze productie een zo min mogelijke impact op het milieu. Ook voor de milieubewuste huishoudens is een pluchen dier van HansaCreation dus een goede keuze.

 

Hansa Creation Benelux

Wij zijn de exclusieve distributeur van HansaCreation. In totaal hebben wij ruim 7000 pluchen dieren in onze collectie, waarvan er altijd meer dan 600 op voorraad zijn. Zo zit er altijd wel een origineel dier bij voor in uw huis.

    Contactformulier

    Als u in contact wilt komen met Hansa, neem dan contact op via het onderstaand contactformulier.