Levensechte knuffeldieren

Wij hebben een enorm uitgebreide collectie knuffeldieren. Van leeuwen, tijgers, apen tot dinosaurussen, de collectie is overweldigend uitgebreid. Ook zijn onze dieren zo gedetailleerd gemaakt, dat ze net echt lijken. Voor kinderen (vanaf 3 jaar) is dit natuurlijk erg leuk, omdat het dan net lijkt alsof ze een echt dier naast zich hebben liggen.

Knuffeldier cadeau geven

Wilt u een echt speciaal cadeau geven aan uw (klein)kind, neefje of nichtje? Dan is een knuffeldier van HansaCreation een hele goede keuze. We hebben een groot aanbod aan schattige opties, zoals kuikentjes, lammetjes, biggetjes en geitjes. Maar ook cavia’s, paarden en beren behoren tot ons aanbod. Deze zijn precies groot genoeg dat kinderen ze kunnen vasthouden en knuffelen.

Uiteraard mogen de populairste dierenknuffels van dit moment niet in ons assortiment ontbreken. Daarom hebben we ook alpaca knuffels, konijnen knuffels, tijger knuffels, ijsbeer knuffels, egel knuffels, honden knuffels, leeuwen knuffels.

Pluche knuffeldieren levensecht net echt ruime collectie HansaCreation
Pluchen knuffeldieren konijnen knuffels sprekend echt Hansa Creation

Unieke dierenknuffels

Ook voor niet-alledaagse knuffeldieren kun je bij ons terecht. We hebben veel knuffeldieren die je op niet veel plekken tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan mammoets, draken, vlinders en een honingbij. Voor de dappere kinderen hebben we ook spinnen, ratten en slangen.

Handpoppen

Wilt u een toneelspel opvoeren (voor kinderen)? Dan kunt u eens een kijkje nemen bij onze handpoppen. Ook in handpoppen hebben we uiteenlopende soorten. Denk bijvoorbeeld aan uilen, honden, papegaaien en panda’s. Met onze handpoppen worden alle toneelspellen levensecht!

De levensechte knuffeldieren van HansaCreation worden geroemd vanwege hun uitstekende kwaliteit, hun levensechtheid en hun schoonheid. Uiteraard voldoen alle knuffeldieren onder andere aan de Europese veiligheidstesten voor knuffels. Zo zijn onze knuffeldieren altijd veilig om in de armen van kinderen te liggen.

Hansa Creation Benelux

Het creëren van onze knuffeldieren is een ambacht dat door vakmensen verricht wordt. Onze dieren worden gemaakt door mensen die passie hebben voor hun werk en die alles met de hand maken. Wij doen niet aan procesmatig werk; elk dier wordt bij ons op de traditionele wijze met veel liefde gemaakt. Dit zie je terug in de afwerkingen en gedetailleerdheid van onze producten. We laten alleen het beste van het beste toe voor onze kinderen.

Daarbij is de productie van onze knuffeldieren volledig groen. De vulling bestaat uit gerecyclede plastic flessen en de resten van de vachten uit de productie worden aan ambachtsscholen gegeven. Hierdoor wordt er zo min mogelijk materiaal weggegooid en heeft onze productie een zo min mogelijke impact op het milieu. Dit maakt dat onze knuffeldieren passen bij de milieubewuste consument.

Wij zijn de exclusieve distributeur van HansaCreation. In totaal hebben wij ruim 7000 knuffeldieren in onze collectie, waarvan er altijd meer dan 600 op voorraad zijn. Er is dus altijd wel een knuffeldier dat uw kind nog niet heeft.

    Contactformulier

    Als u in contact wilt komen met Hansa, neem dan contact op via het onderstaand contactformulier.