Pluchen dieren als aankleding in een winkel

Wilt u extra decoratie toevoegen in uw kantoor, winkel of hotel? Een levensecht pluchen dier trekt altijd de aandacht! Onze pluchen dieren worden altijd op ware grootte gemaakt, waardoor ze een lege muur of nis goed opvullen. Ook is het mogelijk in bijzondere situaties om onze dieren op maat te laten maken, zodat ze precies aansluiten aan de ruimte waar u ze neer wilt zetten.

Al onze dieren worden in de juiste natuurlijke verhoudingen gemaakt. Hierbij letten we heel goed op de details, zodat de dieren nauwelijks van hun levende variant te onderscheiden zijn. U kunt ook de dieren op kleur selecteren, zodat ze altijd passen bij de kleuren van uw kantoorruimte, hotellobby of winkel.

Decoratie in kantoorgebouwen

Onze pluchen dieren passen als decoratie goed bij elk kantoor- of winkelpand. Of u nu enkele kleine dieren over het hele pand verspreid wilt hebben staan, of een groot pluchen dier voor een lege muur, de pluchen dieren van HansaCreation kunnen in elke grootte gemaakt worden, waardoor ze geschikt zijn voor alle ruimtes.

 

Pluchen dier ijsbeer als aankleding in winkel
Pluchen dier leeuw als aankleding in kantoor

Topkwaliteit

De levensechte pluchen dieren van HansaCreation worden geroemd vanwege de uitstekende kwaliteit, de levensechtheid en hun schoonheid. We maken onze decoratieve producten ook op maat en/of onder private label. Uiteraard voldoen alle pluchen dieren onder andere aan de brandveiligheidstest EN 71. Zo zijn onze producten altijd veilig om in elke ruimte te staan.

Het creëren van onze levensechte dieren is een ambacht dat door vakmensen verricht wordt. Onze dieren worden gemaakt door mensen die passie hebben voor hun werk die alles met de hand maken. Wij doen niet aan procesmatig werk; elk dier wordt bij ons op de traditionele wijze met veel liefde gemaakt. We zorgen ervoor dat elk dier er levensecht uitziet, zodat ze mooie aanvullingen zijn op de aankleding van het interieur van uw pand.

Hansa Creation Benelux

De productie van onze dieren is volledig groen. De vulling bestaat uit gerecyclede PET flessen en de resten van de vachten uit de productie worden weer aan de scholen gegeven om de lokale bevolking desgewenst in staat te stellen het ambacht te leren. Hierdoor wordt er zo min mogelijk materiaal weggegooid en heeft onze productie een zo min mogelijke impact op het milieu. Dit maakt dat onze pluchen dieren passen bij bedrijven die zich bewust bezighouden met het milieu.

Wij zijn de exclusieve distributeur van HansaCreation. In totaal hebben wij ruim 7000 pluchen dieren in onze collectie, waarvan er altijd meer dan 600 op voorraad zijn. Er is dus altijd wel een pluchen dier dat past bij uw interieur.

 

Bent u geïnteresseerd in onze levensechte pluchen dieren voor in uw winkel of etalage? Mail dan naar info@hansacreation.nl of vul onderstaand contactformulier in!

    Contactformulier

    Bent u geïnteresseerd in onze pluchen dieren als aankleding in uw winkel of kantoor? Vul dan het formulier in!