Een pluchen dier op uw zakelijke event

 

Detail dat trekt

Voor praktisch elk event zijn levensechte pluchen dieren dé eyecatcher die ervoor zorgen dat de bezoekers uw aanwezigheid niet vergeten! De dieren van Hansa Creation zijn levensecht vanwege een perfecte afwerking tot in detail, hetgeen een belangrijke drijfveer is om de dieren als een promotioneel item in te zetten op een beurs of event.

Eyecatcher bij uw stand op de beurs

Het geeft een ongekende ‘stopping power’ als de beursbezoeker oog in oog met een levensecht dier staat! De praktijk toont aan dat men graag een foto maakt, wat zorgt voor nog meer drukte bij uw stand.

Ons enorme assortiment levensechte pluche dieren geeft u de mogelijkheid om als eyecatcher exact dat dier te plaatsen, dat het meest aansluit bij uw wensen. De voorraad levensechte dieren (van muis tot olifant) is met 650 varianten enorm te noemen.

Het organiseren van een event of beurs moet promotioneel van A tot Z kloppen. Als u een levensechte pluchen olifant of giraffe wilt hebben, is het raadzaam om hier ruim van tevoren over na te denken. Indien uw eyecatcher niet voorradig is, kunnen we kijken naar op welke termijn het dier kan worden geproduceerd om uw stopping power te vergroten. Binnen het totale assortiment van meer dan 7000 pluchen dieren zult u ongetwijfeld een dier vinden wat uw bedrijf op de beurs het beste ondersteunt.

 

Een congres of seminar voor in de boeken

Als u een congres of seminar geeft, wilt u natuurlijk dat de dag niet snel vergeten wordt door uw bezoekers. Een manier om dat voor elkaar te krijgen, is door een groot pluche dier neer te zetten. Kies een dier dat goed past bij uw bedrijf, de cultuur van uw bedrijf of bij het onderwerp van het congres of seminar. Op deze manier is de reden van het gekozen dier ook duidelijk bij uw bezoekers en blijft het hen langer bij.

Een opvallende plek om een pluchen dier neer te zetten, is bij de entree. Zo ziet men bij binnenkomst meteen iets groots en opvallends, waardoor ze al meteen onder de indruk zijn van het hele evenement. Een andere plek waar een pluchen dier goed zichtbaar is, is op het podium. Een groot pluchen dier maakt een groot podium minder leeg wanneer er enkel één persoon een presentatie geeft.

Bedrijfscultuur weerspiegeld op het personeelsfeest

Wat staat er nu leuker op uw personeelsfeest dan een levensecht pluchen dier dat de cultuur van uw bedrijf weerspiegelt? Of zet op de kerstborrel een levensgroot rendier of ijsbeer neer. Of geef een kleinere variant als cadeau aan nieuwe medewerkers, jubilarissen of medewerkers die met pensioen gaan. Met onze ruime collectie is er altijd wel een dier dat bij uw bedrijf past.

Hansa Creation Benelux

De productie van onze dieren is niet geautomatiseerd en word uitgevoerd door ambachtsmensen. Vanzelfsprekend voldoen al onze pluchen dieren onder andere aan de brandveiligheidstest EN 71.De vulling van onze pluchen dieren is gemaakt van gerecycled materiaal. Daarbij gaan de resten van de vacht naar ambachtsscholen, zodat ze daar kunnen leren om nieuwe pluchen dieren te maken. Hierdoor is de productie van onze pluchen dieren zo min mogelijk belastend voor het milieu.

Bent u benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

Neem dan contact op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Bel naar: +31 (0)162-749110 of vul het onderstaande contactformulier in. We horen graag van u!