Levensechte dieren voor de echte verzamelaar

 

Levensechte dieren zijn uw passie. Daarom wilt u ook (nog) een pluchen variant van uw favoriete dier of diersoort aan uw verzameling toevoegen. Gelukkig hebben wij pluchen dieren in alle soorten en maten. Of u nu waterdieren, vogels, Afrikaanse of Pooldieren of handpoppen zoekt, we hebben het allemaal. U kunt uw favoriete dier op ware grootte bij ons bestellen, maar mocht dat niet in uw huis passen, hebben we van vele pluchen dieren ook een pasgeborene in het assortiment.

Tot in de puntjes lijkend

U als verzamelaar wilt natuurlijk alleen dieren die tot in de details lijken op hun levende variant. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom maken wij onze dieren ook met de hand. We controleren ze uitvoerig zodat ze aan alle eisen voldoen. Onze pluchen dieren zijn altijd geproduceerd conform de hoogste kwaliteitsnorm en hebben uiterlijkheden die zo exact mogelijk overeenkomen met de realiteit. Echt iets voor een verzamelaar!

Indien een van de HansaCreation pluchen dieren niet in de webshop staat, maar u wilt het uzelf wel cadeau doen om uw verzameling verder uit te breiden, kunnen we het bij onze vestigingen in andere landen bestellen, waardoor u uw verzameling verder kunt verfraaien.

Veilig & groen

Al onze levensechte pluchen dieren zijn getest volgens de EU-veiligheidsnorm EN71 en volgens de USA ASTMF963-07. Hierdoor zijn al onze dieren veilig om bij u thuis neer te zetten. Uw verzameling is niet milieubelastend; de vulling is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en de resten van het vachtmateriaal gaan naar ambachtsscholen. Zo wordt er niets verspild en komen er geen onnodige afvalstoffen in het milieu terecht.

Hansa Creation Benelux

De voorraad in onze webshop bestaat uit meer dan 650 diersoorten, die allemaal binnen 24 tot 48 uur geleverd kunnen worden. Is er een ander dier dat u graag zou willen toevoegen aan uw verzameling, maar kunt u het niet vinden in de webshop? Dan kunnen we het bij onze vestigingen in andere landen bestellen. U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken naar de beschikbaarheid.

Bent u benieuwd naar wat Hansa Creation uw verzameling heeft te bieden?

Neem dan contact op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Bel naar: +31 (0)162-749110 of vul het onderstaande contactformulier in. We horen graag van u!

    Contactformulier

    Als u in contact wilt komen met Hansa Creation Benelux, neem dan contact op via het onderstaand contactformulier.